Kuchyňská baterie FRANKE, Novara Plus FC 9547

Kuchyňská baterie FRANKE, Novara Plus FC 9547
search
  • Kuchyňská baterie FRANKE, Novara Plus FC 9547
  • Kuchyňská baterie FRANKE, Novara Plus FC 9547
115.0347.111
Tento produkt bude odeslán do: 4 dny
2 939 Kč S DPH 2 428,93 Kč (bez DPH)
Barva
Počet
externí sklad



Kontaktujte nás

 

Doprava – při nákupu nad 3999 Kč hradíme dopravu za Vás

 

Poradenství – náš personál Vám ochotně poradí

 

Platba kartou - bezpečná online platba kartou

 

Odběr - síť odběrných míst po celé republice

Kuchyňská baterie FRANKE, Novara Plus FC 9547


Páková směšovací.
Tlaková.
Otočná 120°
S vytahovací koncovkou.
S regulací Sprcha/Proud.
Opletená sprchová hadice 150 cm.
Připojení Hadičky 45 cm.
Průtok vody 10,3 l/min. (3 bar)


Baterie je dostupná v osmi barvách: chrom, bílá led, sahara, pískový melír, kašmír, šedý kámen, onyx. Baterie v barvě černá matná je na naší stránce samostatně, naleznete ji ve vyhledávání po zadání kódu 115.0659.840.


Doporučujeme Vám seznámit se s celou nabídkou kuchyňských vodovodních baterií Franke, ve které naleznete vždy vhodný model dle Vašeho vkusu a možností. Kuchyňské baterie Franke se vyznačují nejen zajímavým designem ale také funkčností která napomáhá šetření vody v domácnosti.


V naší nabídce nenajdete jen dřezy značky Franke a doplňky ke dřezům ale také kuchyňské baterie, sortery (vestavné odpadkové koše), digestoře a jiné kuchyňské spotřebiče. Atraktivní nabídku tvoří určitě také hotové sety, které jsou vždy za výhodnější cenu než koupě samostatného dřezu s baterií.


Produkty značky Franke se perfektně komponují do každé kuchyně, jejich design a barevnost je přizpůsobena nejnovějším trendům v nábytkářském průmyslu. Použitím dřezu a baterie Franke ve Vaší kuchyni vždy vyhrajete, dřezy se snadno udržují, což jistě ocení každá hospodyňka.


Ke každému dřezu Franke lze koupit různé příslušenství, v závislosti na Vašich potřebách.


Firma Franke je příznivě nastavena ekologii a proto jsou všechny kuchyňské vodovodní baterie pákové tak, abyste si mohli proud vody regulovat rychle a jednoduše přesně podle Vašich potřeb. V některých bateriích je možné nainstalovat filtry pro čištění vody (pro vyhledání konkrétního modelu napište do vyhledávání na naší stránce frázi „Vital Tap“), díky filtru máte jistotu, že je voda kterou pijete vždy čistá a bezpečná.


V dnešní době, kterým dominuje uspěchaný životní styl, si ceníme řešení která šetří náš čas, použitím produktů Franke neztratíte zbytečně ani vteřinu z času, který máte určen pro Vaši rodinu, použitím produktů této značky si můžete uspořádat činnosti ve Vaší kuchyni spojené s vařením a separováním odpadu tak, abyste měli vše přehledně a ergonomicky uspořádané.


Doporučujeme Vám seznámit se s celou nabídkou kuchyňských dřezů a baterií Franke.


Neváhejte nás kontaktovat rádi Vám poradíme s výběrem ideálního dřezu do Vaší kuchyně. Jsme specialisté ve svém oboru a díky tomu, že prodáváme i nábytkové kování umíme ideálně dopasovat vhodný odpadkový koš, dřez, baterii, kování pro kuchyňské zásuvky i kuchyňský drátěný program tak, aby vše k sobě pasovalo ať už po funkční nebo designové stránce.

115.0347.111

Mohlo by vás také zajímat