Dřez FRANKE, Maris MRG 611-62, Fragranite

Dřez FRANKE, Maris MRG 611-62, Fragranite
search
  • Dřez FRANKE, Maris MRG 611-62, Fragranite
  • Dřez FRANKE, Maris MRG 611-62, Fragranite
  • Dřez FRANKE, Maris MRG 611-62, Fragranite
  • Dřez FRANKE, Maris MRG 611-62, Fragranite
114.0284.757

Specifické reference

ean13
7612981051990
Tento produkt bude odeslán do: 4 dny
5 449 Kč S DPH 4 503,31 Kč (bez DPH)
Barva
Počet
externí sklad



Kontaktujte nás

 

Doprava – při nákupu nad 3999 Kč hradíme dopravu za Vás

 

Poradenství – náš personál Vám ochotně poradí

 

Platba kartou - bezpečná online platba kartou

 

Odběr - síť odběrných míst po celé republice

Fragranitový dřez FRANKE, MARIS MRG 611-62, Fragranite


Šířka spodní skříňky od: 450mm.
Rozměry dřezu: 620 x 500mm.
Rozměry vaničky: 350 x 425 x 200mm.
Výřez: 600 x 480mm.


DŘEZ PRO HORNÍ MONTÁŽ.


Dřez je pravo-levý (reverzibilní) je možné použít jej s odkapávačem jak na pravé, tak na levé straně.


Dřez je dostupný v sedmi barvách - bílá led, sahara, pískový melír, kašmír, černá matná, šedý kámen, onyx.


Cena zahrnuje:

Sítkový ventil 3 1/2“ s přepadem.
Sifon pro úsporu místa 6/4“ s odbočkou na myčku nádobí.
4 místa pro vyvrtání otvoru.
Možnost umístit dávkovač saponátu.
Pozor! Umístění dávkovače do skříňky od 700 mm.


Materiál Fragranite je kombinace 80% žuly a 20% akrylátové polymerové pryskyřice. Neztrácí barvu, odolá krátkodobě teplotám až do 280°C (10–15 sekund), je odolný vůči skvrnám, zachytávání nečistot a poškrábání. Tento materiál je zdokonalen o antibakteriální úpravu Sanitized®, která pomáhá udržovat povrch dřezu hygienicky čistý a chrání jej před bakteriemi a mikroby po dobu mezi běžným čištěním.


Sanitized®

Kuchyně je kritickým místem pro šíření bakterií a její údržba proto vyžaduje zvláštní pozornost. Na nechráněném povrchu se mohou bakterie množit a mají tak negativní vliv na hygienu.


Antibakteriální úprava Sanitized® uchovává fragranitové dřezy v čistotě a poskytuje trvalou ochranu. Nenahrazuje běžné čištění, ale pomáhá udržovat povrch bez bakterií. Testy prokázaly, že Sanitized® snižuje výskyt bakterií a mikrobů až o 99 %


Kuchyňské dřezy Franke jsou ideálním řešením do každé kuchyně, široká nabídka dřezů Franke osloví každého uživatele kuchyně. V našem eshopu naleznete keramické dřezy, fragranitové dřezy, tectonite dřezy i nerezové dřezy.


V naší nabídce nenajdete jen dřezy značky Franke a doplňky ke dřezům ale také kuchyňské baterie, sortery (vestavné odpadkové koše), digestoře a jiné kuchyňské spotřebiče. Atraktivní nabídku tvoří určitě také hotové sety, které jsou vždy za výhodnější cenu než koupě samostatného dřezu s baterií.


Produkty značky Franke se perfektně komponují do každé kuchyně, jejich design a barevnost je přizpůsobena nejnovějším trendům v nábytkářském průmyslu. Použitím dřezu a baterie Franke ve Vaší kuchyni vždy vyhrajete, dřezy se snadno udržují, což jistě ocení každá hospodyňka.


Ke každému dřezu Franke lze koupit různé příslušenství, v závislosti na Vašich potřebách.


Firma Franke je příznivě nastavena ekologii a proto jsou všechny kuchyňské vodovodní baterie pákové tak, abyste si mohli proud vody regulovat rychle a jednoduše přesně podle Vašich potřeb. V některých bateriích je možné nainstalovat filtry pro čištění vody (pro vyhledání konkrétního modelu napište do vyhledávání na naší stránce frázi „Vital Tap“), díky filtru máte jistotu, že je voda kterou pijete vždy čistá a bezpečná.


V dnešní době, kterým dominuje uspěchaný životní styl, si ceníme řešení která šetří náš čas, použitím produktů Franke neztratíte zbytečně ani vteřinu z času, který máte určen pro Vaši rodinu, použitím produktů této značky si můžete uspořádat činnosti ve Vaší kuchyni spojené s vařením a separováním odpadu tak, abyste měli vše přehledně a ergonomicky uspořádané.


Doporučujeme Vám seznámit se s celou nabídkou kuchyňských dřezů a baterií Franke.


Neváhejte nás kontaktovat rádi Vám poradíme s výběrem ideálního dřezu do Vaší kuchyně. Jsme specialisté ve svém oboru a díky tomu, že prodáváme i nábytkové kování umíme ideálně dopasovat vhodný odpadkový koš, dřez, baterii, kování pro kuchyňské zásuvky i kuchyňský drátěný program tak, aby vše k sobě pasovalo ať už po funkční nebo designové stránce.


114.0284.757

Specifické reference

ean13
7612981051990

Ke stažení

MRG61162

MRG61162_cs

Ke stažení (266.85KB)

Mohlo by vás také zajímat