Dřez FRAGRANITE, Maris MRG 610-37 RTL, Fragranite

Dřez FRAGRANITE, Maris MRG 610-37 RTL, Fragranite
search
  • Dřez FRAGRANITE, Maris MRG 610-37 RTL, Fragranite
  • Dřez FRAGRANITE, Maris MRG 610-37 RTL, Fragranite
  • Dřez FRAGRANITE, Maris MRG 610-37 RTL, Fragranite
  • Dřez FRAGRANITE, Maris MRG 610-37 RTL, Fragranite
114.0661.370

Specifické reference

ean13
7612986111538
Tento produkt bude odeslán do: 4 dny
5 989 Kč S DPH 4 949,59 Kč (bez DPH)
Barva
Počet
externí sklad



Kontaktujte nás

 

Doprava – při nákupu nad 3999 Kč hradíme dopravu za Vás

 

Poradenství – náš personál Vám ochotně poradí

 

Platba kartou - bezpečná online platba kartou

 

Odběr - síť odběrných míst po celé republice

Fragranitový dřez FRANKE, MARIS MRG 610-37 RTL, Fragranite

Šířka spodní skříňky od: 450mm.
Rozměry dřezu: 410 x 510mm.
Rozměry vaničky: 370 x 400 x 200mm.
Výřez: 390 × 498 mm (rádius 15 mm).
Příchytky Fast-Fix.


DŘEZ PRO HORNÍ MONTÁŽ.

Cena zahrnuje:
Vymezovací podložku pro montáž kuchyňské baterie.
Sítkový ventil 3 1/2“ s přepadem a nerezovou krytkou ventilu.
Sifon pro úsporu místa 6/4“ s odbočkou na myčku nádobí.
3 místa pro vyvrtání otvoru. Možnost umístit dávkovač saponátu.


Dřez je dostupný v šesti barvách bílá led, sahara, kašmír, šedý kámen, černá matná, onyx.

Fragranitové dřezy Maris jsou prostorné, odolné, hygienické. Dřez bez okapu Maris splňuje veškeré požadavky na použití v moderní kuchyni. Aby vydržel celý život, je vyroben z materiálu Fragranite, kde ionty stříbra zabraňují množení bakterií, plísním a nepříjemným pachům. Maris dřez je především neuvěřitelně velký. Mytí plechů na pečení, hrnců a pánví nebylo nikdy jednodušší.

Fragratinový dřez bez okapu Maris je dokonalým vylepšením vaší kuchyně. Naše produkty nabízejí moderní vzhled, inteligentní funkce a dostatek prostoru – spojují design a funkčnost. S dřezem Maris máte produkt, který jednoduše ladí k interiéru a přinese spoustu potěšení a pohodlí při používání.

Dřezy Maris díky svému minimalismu skvěle zapadnou do vaší kuchyně. Modely s extrémně tenkým okrajem se řadí mezi nejnápadnější designové dřezy na trhu. Materiál dřezu obsahuje křemen, jeden z nejtvrdších materiálů, který člověk zná. Je odolný vůči krátkodobým teplotám až do 280 °C (10–15 vteřin), odolný vůči nárazu, tepelnému šoku a také odolný vůči poškrábání.


Dřezy se snadno myjí a jsou obzvlášť hygienické, protože jsou zdokonaleny antibakteriální úpravou Sanitized®. Materiál obsahuje ionty stříbra, které omezují výskyt bakterií a mikrobů o 99%


Kuchyňské dřezy Franke jsou ideálním řešením do každé kuchyně, široká nabídka dřezů Franke osloví každého uživatele kuchyně. V našem eshopu naleznete keramické dřezy, fragranitové dřezy, tectonite dřezy i nerezové dřezy.

V naší nabídce nenajdete jen dřezy značky Franke a doplňky ke dřezům ale také kuchyňské baterie, sortery (vestavné odpadkové koše), digestoře a jiné kuchyňské spotřebiče. Atraktivní nabídku tvoří určitě také hotové sety, které jsou vždy za výhodnější cenu než koupě samostatného dřezu s baterií.

Produkty značky Franke se perfektně komponují do každé kuchyně, jejich design a barevnost je přizpůsobena nejnovějším trendům v nábytkářském průmyslu. Použitím dřezu a baterie Franke ve Vaší kuchyni vždy vyhrajete, dřezy se snadno udržují, což jistě ocení každá hospodyňka.

Ke každému dřezu Franke lze koupit různé příslušenství, v závislosti na Vašich potřebách.

Firma Franke je příznivě nastavena ekologii a proto jsou všechny kuchyňské vodovodní baterie pákové tak, abyste si mohli proud vody regulovat rychle a jednoduše přesně podle Vašich potřeb.

V některých bateriích je možné nainstalovat filtry pro čištění vody (pro vyhledání konkrétního modelu napište do vyhledávání na naší stránce frázi „Vital Tap“), díky filtru máte jistotu, že je voda kterou pijete vždy čistá a bezpečná.

V dnešní době, kterým dominuje uspěchaný životní styl, si ceníme řešení která šetří náš čas, použitím produktů Franke neztratíte zbytečně ani vteřinu z času který máte určen pro Vaši rodinu, použitím produktů této značky si můžete uspořádat činnosti ve Vaší kuchyni spojené s vařením a separováním odpadu tak, abyste měli vše přehledně a ergonomicky uspořádané.

Doporučujeme Vám seznámit se s celou nabídkou kuchyňských dřezů a baterií Franke.

Neváhejte nás kontaktovat rádi Vám poradíme s výběrem ideálního dřezu do Vaší kuchyně. Jsme specialisté ve svém oboru a díky tomu, že prodáváme i nábytkové kování umíme ideálně dopasovat vhodný odpadkový koš, dřez, baterii, kování pro kuchyňské zásuvky i kuchyňský drátěný program tak, aby vše k sobě pasovalo ať už po funkční nebo designové stránce.

114.0661.370

Specifické reference

ean13
7612986111538

Ke stažení

MARISMRG61037TL

MARISMRG61037TL_cs

Ke stažení (300.09KB)

MARISFRANKE2

MARISFRANKE2_cs

Ke stažení (1.49MB)

Mohlo by vás také zajímat