Dřez FRANKE, Neptune Plus NPX 611, NEREZ

Dřez FRANKE, Neptune Plus NPX 611, NEREZ
search
  • Dřez FRANKE, Neptune Plus NPX 611, NEREZ
  • Dřez FRANKE, Neptune Plus NPX 611, NEREZ
  • Dřez FRANKE, Neptune Plus NPX 611, NEREZ
  • Dřez FRANKE, Neptune Plus NPX 611, NEREZ
101.0068.360

Specifické reference

ean13
7612319617119
Tento produkt bude odeslán do: 4 dny
10 790 Kč S DPH 8 917,36 Kč (bez DPH)
orientace 1
Počet
externí sklad



Kontaktujte nás

 

Doprava – při nákupu nad 3999 Kč hradíme dopravu za Vás

 

Poradenství – náš personál Vám ochotně poradí

 

Platba kartou - bezpečná online platba kartou

 

Odběr - síť odběrných míst po celé republice

Nerezový dřez FRANKE, NEPTUNE PLUS NPX 611, NEREZ


Šířka spodní skříňky od: 500mm.
Rozměry dřezu: 860 x 510mm
Rozměry vaničky: 340 x 400 x 190mm.
Výřez: 840 x 490mm.


DŘEZ PRO HORNÍ MONTÁŽ


Cena zahrnuje:

Sítkový ventil 3 1/2“ s přepadem.
Sifon pro úsporu místa 6/4“ s odbočkou na myčku nádobí.

Otvor pro baterii Ø 35 mm.


Jakýkoli výrobek Franke z nerezové oceli je vyroben z chromniklové oceli prvotřídní kvality, která vypadá úžasně a je vysoce odolná vůči skvrnám a korozi. Navíc je hygienická, snadno se čistí, má dlouhou životnost a je 100% recyklovatelná. Její odolné vlastnosti z ní dělají udržitelnou volbu, která vydrží po celý život v každé kuchyni.


Vysoce kvalitní chromniklová ocel Franke je odolná vůči korozi i po porušení povrchu dřezu a vůči vysokým teplotám. Hladký povrch nerezu je antibakteriální, tzn. že zabraňuje usazování bakterií, snadno se čistí a je plně recyklovatelný. Má krásný saténově lesklý povrch, který používáním a údržbou jemně zmatní, je také odolný vůči teplu a kyselinám, nárazuvzdorný a přirozeně hygienický díky snadno čistitelnému povrchu bez pórů.

Nerez je materiál šetrný k životnímu prostředí, což z něj činí udržitelnou volbu pro vaši kuchyni.


Kuchyňské dřezy Franke jsou ideálním řešením do každé kuchyně, široká nabídka dřezů Franke osloví každého uživatele kuchyně. V našem eshopu naleznete keramické dřezy, fragranitové dřezy, tectonite dřezy i nerezové dřezy.


V naší nabídce nenajdete jen dřezy značky Franke a doplňky ke dřezům ale také kuchyňské baterie, sortery (vestavné odpadkové koše), digestoře a jiné kuchyňské spotřebiče. Atraktivní nabídku tvoří určitě také hotové sety, které jsou vždy za výhodnější cenu než koupě samostatného dřezu s baterií.


Produkty značky Franke se perfektně komponují do každé kuchyně, jejich design a barevnost je přizpůsobena nejnovějším trendům v nábytkářském průmyslu. Použitím dřezu a baterie Franke ve Vaší kuchyni vždy vyhrajete, dřezy se snadno udržují, což jistě ocení každá hospodyňka.


Ke každému dřezu Franke lze koupit různé příslušenství, v závislosti na Vašich potřebách.


Firma Franke je příznivě nastavena ekologii a proto jsou všechny kuchyňské vodovodní baterie pákové tak, abyste si mohli proud vody regulovat rychle a jednoduše přesně podle Vašich potřeb.

V některých bateriích je možné nainstalovat filtry pro čištění vody (pro vyhledání konkrétního modelu napište do vyhledávání na naší stránce frázi „Vital Tap“), díky filtru máte jistotu, že je voda kterou pijete vždy čistá a bezpečná.


V dnešní době, kterým dominuje uspěchaný životní styl, si ceníme řešení která šetří náš čas, použitím produktů Franke neztratíte zbytečně ani vteřinu z času, který máte určen pro Vaši rodinu, použitím produktů této značky si můžete uspořádat činnosti ve Vaší kuchyni spojené s vařením a separováním odpadu tak, abyste měli vše přehledně a ergonomicky uspořádané.


Doporučujeme Vám seznámit se s celou nabídkou kuchyňských dřezů a baterií Franke.


Neváhejte nás kontaktovat rádi Vám poradíme s výběrem ideálního dřezu do Vaší kuchyně. Jsme specialisté ve svém oboru a díky tomu, že prodáváme i nábytkové kování umíme ideálně dopasovat vhodný odpadkový koš, dřez, baterii, kování pro kuchyňské zásuvky i kuchyňský drátěný program tak, aby vše k sobě pasovalo ať už po funkční nebo designové stránce.

101.0068.360

Specifické reference

ean13
7612319617119