Stolní podnož DN-280

Stolní podnož DN-280
search
  • Stolní podnož DN-280
  • Stolní podnož DN-280

Stolní podnož ATM DN-280 je stylové, pevné, levné a funkční řešení pro kancelářský stůl nebo pro pracovní stůl do dětského pokoje či domácí pracovny.

39353MG

Parametry

Barva
Bílá
Černá matná
Šedá
Tento produkt bude odeslán do: 4 dny
2 232 Kč S DPH 1 844,64 Kč (bez DPH)
Povrchová úprava
Počet
externí sklad



Kontaktujte nás

 

Doprava – při nákupu nad 3999 Kč hradíme dopravu za Vás

 

Poradenství – náš personál Vám ochotně poradí

 

Platba kartou - bezpečná online platba kartou

 

Odběr - síť odběrných míst po celé republice

Kancelářská podnož ATM DN-280 je ideální také pro použití pro stůl do dětského pokoje, domácí kanceláře či na pracovní stůl pro kutily.

Technické parametry:

Dostupné barvy – bílá, černá, šedá
Výška – 720 mm
Hloubka – 550 mm
Šířka – 60 mm
Hloubka stolové desky 600 – 800 mm.

Cena je za jeden pár podnoží.

Pro vyrovnání případné nerovnosti podlahy lze podnož mírně výškově nastavit na nožičkách, které jsou součástí podnože.

Stolovou podnož DN-280 je třeba zavětrat pomocí zavětrávací desky, kterou lze k nohám uchytit pomocí excentrů. Excentry nejsou součástí balení.

Podnož lze použít na stůl libovolné šířky, vše závisí na Vašich potřebách, určujícím parametrem je pevnost stolové desky, resp. její délka a také délka zavětrávací desky.

Zavětrávací desku lze přimontovat tak, že po celé délce podepírá stolovou desku, čímž máte možnost vyztužit i delší stolní doku.

Nezáleží na tom, zda potřebujte stůl na práci nebo hru, podnož skvěle splní svůj účel v každém z těchto případů.

Hlavní vlastnosti stolové podnože:

Atraktivní a funkční design
Nohy jsou vyrobeny v moderním designu který odpovídá nejnovějším trendům. Výhodou dutých nohou je možnost použít je současně jako kabelový kanál. Kabely lze jednoduše přetáhnout přes otvory v nohou. Díky tomu, bude mít Váš stůl čisté linie a nohám nebude během práce nic překážet.

Jemné otvory v těle nohou jim dávají vzdušný design díky čemuž nohy působí jemně.

Stolní podnož se hodí do místnosti zařízených v moderním, loftovém, industriálním minimalistickém a ve skandinávském stylu.

Stabilita a trvanlivost
Stolní podnož má být pevná, stabilní a trvanlivá, musí vydržet velkou zátěž, knih, počítače, občasného udeření vystresovanou rukou nebo i kolegu který si na chvíli sedne či rodiče který si chce promluvit se svým dítětem. Všechny tyto požadavky splňuje podnož DN-280. Přibalené nožičky slouží nejen k ochraně podlahy, ale také k mírnému výškovému nastavení potřebnému pro případné vyrovnání nerovnosti podlahy.

Různorodost
Nohy jsou dostupné ve třech barvách - v klasické stříbrné, moderní černé a jemné bílé.

Ergonomie
Minimalistický design a možnost vedení kabelů v těle nohou dává možnost vytvořit dostatečný prostor pro nohy. Pod stůl můžete umístit zásuvkový kontejner nebo držák na počítač. Vše záleží na Vašich potřebách.

Stolní podnož je dostupná ve třech barvách – šedé, bílé a černé. Široký výběr barev vám dává možnost zkombinovat podnož s různorodými stolovými deskami.

Bílá podnož se barevně hodí k černým, antracitovým odstínům. Dobře vypadá také v kombinaci s šedými barvami, světle hnědými barvami či s dřevodekory. Samozřejmě, hodí se také ke všem odstínům bílé.

Šedá podnož pěkně ladí s odstíny bílé, černé, s antracitovými barvami, s dřevo-dekory, také s béžovými a hnědými barvami a také s odstíny modré, námořnické modré či s tmavě žlutou barvou.

Černá podnož se bude dokonale vyjímat v kombinaci v kontrastu s bílou barvou stejně jako sladěná s černými, šedými, béžovými a hnědými barvami.

Vše záleží na vašem vkusu a fantazii. Všichni dobře víme, že u pracovního stolu trávíme spoustu času a proto je důležité abychom se u něj cítili dobře.

Doporučujeme seznámit se s celou nabídkou našeho eshopu. V naší nabídce naleznete nábytková kování a doplňky do domácnosti a kanceláře.

39353MG

Parametry

Barva
Bílá
Černá matná
Šedá

Mohlo by vás také zajímat