madlo Belisa 2587, mosaz ručně broušená ZN79

madlo Belisa 2587, mosaz ručně broušená ZN79
search
  • madlo Belisa 2587, mosaz ručně broušená ZN79
  • madlo Belisa 2587, mosaz ručně broušená ZN79
  • madlo Belisa 2587, mosaz ručně broušená ZN79
  • madlo Belisa 2587, mosaz ručně broušená ZN79
  • madlo Belisa 2587, mosaz ručně broušená ZN79

14909MN

Parametry

Barva
Staromosaz
Materiál
Kov
Tento produkt bude odeslán když není skladem do: 4-14 dní
231 Kč S DPH 192,88 Kč (bez DPH)
rozteč 1
Počet
externí sklad



Kontaktujte nás

 

Doprava – při nákupu nad 3999 Kč hradíme dopravu za Vás

 

Poradenství – náš personál Vám ochotně poradí

 

Platba kartou - bezpečná online platba kartou

 

Odběr - síť odběrných míst po celé republice

Rozteč (mm)

Délka (mm)

Šířka (mm)

Výška (mm)

160

198

15

29

Kolekce úchytek a knopků Belisa od firmy Siro je skvělou možností k tomu, jak vnést do vašeho domu nebo pracoviště vnést nádech elegance a luxusu.


Na vnější, nejvíce viditelné straně rukojeti úchytu Belisa se nacházejí paralelně vedle sebe běžící linie vytvářející rýhovaný povrch, který se vyznačuje originálním designem. Jednoduchá úchytka má zaoblené hrany a je osazena na dvou nožičkách zakončených jemně zaoblenou patkou.


Knopek Belisa patří do kategorie knopků typu T-Bar, jejichž tvar připomíná písmeno T. Knopek je vyroben ve stejném stylu jako k němu pasující úchyt Belisa.


Ať už si vyberete produkty Belisa jako doplňující se komplet nebo samostatně jako nezávislý doplněk, každé řešení nádherně ozdobí nábytek umístěný v různých místnostech, ve kterých pobýváte.


Kolekce Belisa je dostupná ve třech barevných verzích - černá matná, mosaz ručně broušená, zlatá broušená matná.


V závislosti na barvě, kterou si vyberete, lze úchytku i nožek doplnit jak do interiérů zařízených v různých stylech, tak do prostředí, ve kterém převládají odlišné barvy.


Kolekce Belisa se mimořádně dobře prezentuje v prostorách zařízených v klasickém, rustikálním, skandinávském stylu nebo ve vybraných moderních projektech.


V provedení zlatého matného broušení bude ideálním doplňkem do interiérů, ve kterých převládá styl glamour nebo art deco. Tato barva má velký potenciál, který může zútulnit a dodat pozitivní energii nejen nábytku, ale také celému prostoru.


Mosaz ručně broušená díky úmyslně vytvořeným a zachovaným stopám broušení může vyvolávat asociace určitého druhu opotřebení nebo zbytků individuální práce řemeslníka. Tento dekorativní zásah dodává produktům mimořádně originální charakter. Úchytka nebo knopek Belisa v této barvě vytvoří neopakovatelný set v kombinaci s loftovou černou nebo rustikálním dřevem a oživí příliš jednotvárné interiéry.


Nadčasová a elegantní černá matná se bude nádherně komponovat s šedými barvami, kontrastní bílou nebo dřevem či imitací kamene, jakož is jemnými béžovými barvami.


Nakonec si Vy vybíráte a rozhodujete, jaké nábytkové doplňky Vás uspokojí, abyste dosáhli uspokojivého efektu a cítili, že vás obklopující interiéry jsou přesně takové, jaké jste chtěli.


Přejeme vám úspěšné nákupy a doporučujeme vám, abyste se seznámili s širokou nabídkou našeho obchodu.

14909MN

Parametry

Barva
Staromosaz
Materiál
Kov

Mohlo by vás také zajímat